Web Analytics Made Easy - Statcounter

تحقیقات علمی نشان می‌دهد که تمرهندی باعث تقویم سیستم ایمنی بدن و کمک به سلامت قلب می‌شود. خبرگزاری میزان _ خبرگزاری صدا و سیما نوشت: تمرهندی به دلیل داشتن ویتامین B، کاروتن، ویتامین C، پتاسیم و منیزیم و همچنین فواید غذایی برای بدن در بسیاری از موارد به عنوان ادویه در غذا استفاده می‌شود، اما بسیاری از افراد از فواید شگفت‌انگیز آن برای بدن انسان اطلاع ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  مطالعات و تحقیقات علمی ثابت کرده است که تمرهندی دارای مزایای زیادی است که در ادامه این مطلب به برخی از آن‌ها اشاره شده است: بهبود فرایند گوارش و هضم غذا تمرهندی به دلیل دارا بودن فیبر غذایی نسبتاً زیاد یکی از ملین‌های طبیعی است و به دلیل چسبناک بودن، به حرکت مدفوع گیر کرده در سیستم گوارش کمک زیادی می‌کند. مراقبت از چشم قطره‌های چشمی که برای درمان ورم ملتحمه مورد استفاده قرار می‌گیرند، به روش سنتی و با استفاده از دانه‌های تمرهندی برای درمان سندرم خشکی چشم تهیه می‌شوند. تقویت سیستم ایمنی بدن از آنجا که تمرهندی حاوی درصد بالایی از آنتی‌اکسیدان‌ها، به‌ویژه ویتامین C است این یک دستورالعمل عالی برای حمایت و تقویت سیستم ایمنی بدن و محافظت از شما در برابر عفونت‌ها و قارچ‌ها است. سلامت معده را حفظ می‌کند تمرهندی بیماری‌های التهابی روده مانند کولیت اولسراتیو و بیماری کرون را درمان می‌کند. همچنین تفاله آن در درمان زخم و اسید‌های معده موثر است. کنترل دیابت تمرهندی به تولید آنزیم خاصی در بدن کمک می‌کند که به کاهش یا متوقف کردن جذب کربوهیدرات‌ها و در نتیجه کاهش وزن کمک می‌کند. همچنین به جلوگیری از افزایش قند خون کمک می‌کند که معمولاً به دنبال جذب کربوهیدرات از وعده‌های غذایی غنی است. محتوای بالای منیزیم در تمرهندی به محافظت در برابر دیابت و کاهش علائم آن کمک می‌کند. کمک به سلامت قلب آب میوه تمرهندی توانایی جلوگیری از اکسیداسیون کلسترول را دارد که می‌تواند از چسبیدن آن به دیواره رگ‌ها و انسداد آن جلوگیری کرده و در نتیجه منجر به کاهش خطر بیماری عروق کرونر قلب و سطح بالای کلسترول در خون شود. تقویت سیستم عصبی تمرهندی حاوی درصد بالایی از تیامین است که یکی از مهمترین اعضای خانواده ویتامین‌های گروه B محسوب می‌شود؛ تیامین به بهبود عملکرد‌های عصبی در بدن و همچنین بهبود سلامت و عملکرد عضلات کمک می‌کند. بیشتر بخوانید: ۵ خاصیت کاهو

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: تمرهندی خواص خوراکی ها

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: تمرهندی خواص خوراکی ها سیستم ایمنی بدن تقویت سیستم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۷۲۹۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبود شاخص ایمنی عملیات بندری بنادر کشور/ افزایش ضریب ایمنی بندرانزلی

ایسنا/گیلان مدیر ایمنی، بهداشت و محیط زیست (HSE) سازمان بنادر و دریانوردی از افزایش ۲۵ درصدی ضریب ایمنی مجتمع بندری انزلی خبرداد و گفت: شاخص ایمنی عملیات بندری کل بنادر کشور در سال گذشته نسبت به سال ۱۴۰۲ رشدی ۲۷ درصدی به همراه داشته است.

 عبدالله جعفری امروز شنبه، ۸ اردیبهشت ماه در حاشیه نشست تبیین راهبردهای حوزه HSE، آتشنشانی و پدافندغیرعامل سال ۱۴۰۳ با حضور مدیر کل بنادر و دریانوردی استان گیلان و دست اندرکاران و ذی‌نفعان بخش HSE این اداره کل در بندرانزلی برگزار شد، در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: از سال گذشته اهم حوزه‌های راهبردی، اقدامات و اهداف عملیاتی که لازم است ستاد، بنادر و شرکت‌های خصوصی جهت ارتقا ایمنی بنادر انجام دهند را در قالب منشور راهبردی اهداف و اقدامات عملیاتی تهیه و به کلیه بنادر ابلاغ شد.

وی با بیان اینکه سال گذشته این مهم برای اولین بار در سازمان بنادر صورت گرفت، تصریح کرد: بر اساس این منشور اقدامات بنادر و شرکت‌های خصوصی تبیین و منجر به کاهش حوادث انسانی ناشی از کار در بنادر شد.

مدیر HSE سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه در سال گذشته حدود ۲۸ درصد از کل حوادث انسانی ناشی از کار کاهش یافته، تصریح کرد: حدود ۳۰ درصد از حوادث منجر به فوت نیز کاهش پیدا کرده است.

وی با بیان اینکه تمامی این نتایج مثبت نتیجه تلاش و همدلی آحاد ذی‌ربط سازمانی و شرکت‌های خصوصی فعال در بنادر بوده، تاکید کرد: در سال‌جاری موضوعات مرتبط با HSE بنادر نیز به صورت عملیاتی و موثرتر گذشته، اجرا و پیگیری خواهد شد و در راستای اجرایی سازی منشور راهبردی سال ۱۴۰۳ نیز، تبیین موضوع به صورت حضوری با ارکان HSE در هر بندر به صورت جداگانه جلساتی خواهیم داشت.

جعفری تاکید کرد: در این جلسات ضمن بیان دستاوردهای این منشور، با مدیرکل، معاونین و همچنین افراد ذی‌ربط در بندر و کسانی که با عملکردشان باعث ارتقا ایمنی بندر می شوند، همفکری داشته باشیم و همه این اقدامات و جلسات حضوری برای این است که بتوانیم بنادر کشور را ایمن‌تر از سال قبل پیش ببریم.

وی افزود: با در نظر گرفتن اقدامات متعدد سعی بر آن داریم تا با افزایش ایمنی شرکت‌های خصوصی فعال در بنادر، بتوانیم بنادر کشور را بیش از پیش ایمن‌تر کنیم.

جعفری با بیان اینکه این منشور راهبردی یک ساختار کلی و نقشه راه برای بنادر است، تصریح کرد: نمی‌توان ساختار کلی و نسخه واحد برای همه بنادر در نظر گرفت و به همین منظور با هم‌اندیشی مدیران بنادر، خروجی اجرایی سازی منشور را به صورت اختصاصی برای هر بندر احصا می‌کنیم.

مدیر ایمنی، بهداشت و محیط زیست سازمان بنادر و دریانوردی در پایان ضمن تقدیر از مدیرکل و معاونین بنادر و دریانوردی استان گیلان، گفت: از سال گذشته تا به امروز ضریب ایمنی بندر انزلی بیش از ۲۵ درصد افزایش پیدا کرده که از منظر ایمنی یک کار فوق العاده است و این یعنی بسیار تلاش شده و تعداد حوادث انسانی تا حد چشمگیری کاهش پیدا کرده و این نوید داده می شود که بتوانیم با تلاش آحاد ذی‌ربط، سالی بدون حادثه را در بندر انزلی شاهد باشیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برگزاری اولین نشست کمیته پایش، ارزیابی و بهبود شاخص های لجستیک
  • پمپ هیدرولیک
  • منیزیم را چه زمانی از روز مصرف کنیم؟
  • کمبود این ویتامین‌ها، دلیل شدت شوره سر!
  • بهبود شاخص ایمنی عملیات بندری بنادر کشور/ افزایش ضریب ایمنی بندرانزلی
  • تلاش ها برای بهبود ایمنی جاده ها کارساز است
  • روز ملی ایمنی در حمل و نقل و حسرت فرصت هایی که از دست می روند....
  • برای تقویت حافظه چی بخوریم بهتر است؟
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • نقص سیستم خودران تسلا دردسرساز شد