Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آخرین نیوز»
2024-04-30@03:17:12 GMT

دستگاه اکسیژن ساز، علت حیات یا ممات؟!

تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۷۴۱۴۳

دستگاه اکسیژن ساز، علت حیات یا ممات؟!

همانطور که از سوالات هویداست یکی از عواملی که (تاکید می‌شود یکی از عواملی که) باعث مرگ بیماران کرونایی می‌شود دستگاه یا کپسول اکسیژن هست، که برای بررسی این موضوع و برای فهم بهتر به شکل گیری پدیده باران و برف می‌پردازیم که به قول حکما، هرآنچه زیر ملک قمر موجود است از چهار عنصر آب، هوا، خاک و آتش تشکیل شده است، خورشید که عنصر آتشی بیشتری دارد به آب موجود در زمین تصرف می‌کند و بخشی از آن را به بخار تبدیل کرده و این بخار با عنصر هوایی که دارد سبک بوده و به سمت بالا حرکت می‌کند و با برخورد با هوای سرد به باران و برف تبدیل شده و ریزش می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبیعت بدن، طبیعت خلقت

طبیعت بدن خارج از طبیعت دنیایی که در آن زیست می‌کند نیست و مانند پدیده فوق وقتی حرارت موجود در بدن بر رطوباتی که در بدن عارض شده، تصرف می‌کند، و باعث تبخیر این رطوبات شده، که برخی از آن توسط منافذ پوست خارج شده که در معرض هوا به شکل عرق دفع می‌شود. اما بخش دیگرِ این بخارات از طریق شریانِ ریوی وارد ریه شده، که توسط بازدم، به صورت بخار از ریه خارج می‌شود؛ که متاسفانه با زدن ماسک امکان خروج کامل آن را مسدود کرده و بخارات به ریه برمیگردد، که با بازگشت آن به ریه، موجب سنگین ریه شده و عملکرد ریه را مبنی بر خنک کردن قلب دچار مشکل می‌کند و نتیجه این عمل، تنگی نفس و تپش قلب خواهد بود.

دستگاه اکسیژن ساز

برای تسکین موقت تنگی نفس و تپش قلب سیستم پزشکی رایج توصیه به استفاده از دستگاه اکسیژن ساز می‌کند.

همانطور که میدانید طبیعت این دستگاه سرد هست و این عملکرد مانند عملکرد طبیعت خارج از بدن در تبدیل کردن بخارات به باران و برف می‌باشد، بنابراین با سرد شدن بیشترِ بخارات ریه، این بخارات منعقد شده و به شکل آب در ریه ریزش می‌کند و درست در این شرایط است که فرد با درگیری 20درصد به بیمارستان مراجعه می‌نماید و به جای درمان با میزان درگیری بیشتر مواجه می‌شود.

پس با توجه به حجم بالای رطوبت ریه و سنگینی آن، ریه توانِ خنک کردن قلب را ندارد در این شرایط قوه مدبره بدن وارد عمل شده و ریه را مجبور به حرکت و دفع رطوبت می‌کند که به این حرکت، سرفه می‌گوئیم.

و در سیستم درمانی رایج برای اینکه سرفه فرد را اذیت نکند و همچنین مصرف سوخت بدن را کاهش دهند فرد را به کمای مصنوعی می‌برند که با این عمل مغز هم سرد شده و توان قوه مدبره بدن را نیز با این عمل کاهش می‌دهند، در این شرایط ریه کاملا درگیر شده و فرد جانش را از دست می‌دهد.

انشالله در مقاله بعدی به راهکار طب سنتی برای دفع رطوبت از ریه و افزایش سطح اکسیژن خون و رفع تنگی نفس و همچنین بهبود عملکرد ریه می‌پردازیم.

محقق و پژوهشگر: علی صادقیان

منبع: آخرین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت akharinnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آخرین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۷۴۱۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا همه خون‌ها قرمز هستند؟

خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ مریم ملی؛ شاید دیدن خون آبی‌رنگ همان قدر عجیب باشد که یک روز آسمان را کاملاً قرمز ببینیم، با این تفاوت که دیدن یک آسمانِ کاملا قرمزِ یک دست در سیاره ما محال است ولی دیدن خون آبی این قدرها هم دور از ذهن نیست!

خون ما از دو بخش تشکیل شده، بخش سلولی که شامل همان گلبول‎های قرمز و بخش مایع که همان پلاسما است اما همه موجودات زنده چنین ترکیبی در خونشان ندارند و دقیقا به همین خاطر خون همه جانداران قرمز نیست. گلبول‎های قرمزی که در خون ما انسان‎ها و کلی جاندار دیگر وجود دارد یک پروتئین به نام «هموگلبین» دارند که مسئول حمل اکسیژن در پلاسمای خون است. این پروتئین در ساختارش آهن دارد برای همین هم هست که می‏گویند وقتی آهن خون کم بشود شما کم خون می‎شوید و باید قرص آهن بخورید.

هموگلبین باعث می‏شود خون‎مان به رنگ قرمز در بیاید حالا اگر جانداری این ماده را در خونش نداشته باشد مایعی که درون بدنش در حال حرکت است چه رنگی می‎شود؟ عنکبوت‎ها، ماهی‎مرکب، اختاپوس و سخت پوستان مثل خرچنگ نعل اسبی خون‎شان آبی است.

خیلی عجیب و غریب به نظر می‎رسد ولی علت این ماجرا خیلی ساده است، خون این جانداران آن پروتئین معروف که نامش هموگلبین بود را ندارد به جایش پروتیینی دارد که مس در آن حل شده و مسئول انتقال اکسیژن به قسمت‎های بدن است! خون آبی خیلی غیر منتظره و شگفت انگیز به نظر می‎رسد ولی از این عجیب‎تر هم داریم، خون زرد! خیار دریایی و بعضی از سوسک‎ها خون‎شان زرد است، توی خون این جانداران رنگ‌دانه‌های زردی به نام «وانابین» وجود دارد که باعث زردی خون می‌شود و این ماده مسئول انتقال اکسیژن به بقیه بدنشان نیست. محقق‌ها هنوز دارند آزمایش می‌کنند تا بفهمند وانابین در خون زرد این جانداران دقیقا چه کاربردی دارد.

 بالاخره می‌رسیم به خون سبز که نتیجه وجود «کلروکرئورین» در خون بعضی از جانداران است. زالو و کرم‎ها تا وقتی اکسیژن خوبی به آن برسد خون سبز دارند ولی وقتی خون‎شان غلیظ شود و اکسیژن کمتری داشته باشد آرام آرام به قرمز روشن در می‎آید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ببینید | حضور ترسناک یک کورکودیل در حیات یک خانه‌!
  • آیا همه خون‌ها قرمز هستند؟
  • آموزش و پرورش احیا کننده نسل جدید ما است
  • دو رأس بزغاله کوهی به دامان طبیعت بازگردانده شدند
  • ماجرای قلیان اکسیژن در کافه‌های تهران چیست؟
  • ماجرای گاز «خنده» قلیان‌ها چیست؟/ جزییات طرح وزارت بهداشت درباره قلیان «اکسیژن»
  • ماجرای قلیان اکسیژن در کافه‌های تهران | این دستگاه تاییدیه نهایی ندارد | وجود گاز خنده در این قلیان‌ها صحت دارد؟
  • ماجرای گاز «خنده» در قلیان اکسیژن صحت دارد؟/ قلیان اکسیژن اعتیاد آور نیست؟
  • جزییات طرح وزارت بهداشت درباره قلیان «اکسیژن» / ماجرای گاز «خنده» قلیان‌ها
  • فصل زاد و ولد حیات وحش از راه رسید؛ زنده‌گیری نوزادان پیگرد قانونی دارد